News Flash:

Ceafa de porc la cuptor

14 Februarie 2012
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceafa de porc la cuptor
Ingrediente:

4 felii ceafa de porc
1 ceapa mica tocata
200 ml iaurt gras
2 catei de usturoi tocati
1 lingurita mustar
1 lingura ulei
1/2 lingurita maghiran (optional)
piper
sare

Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele, cu exceptia carnii. Apoi punem intr-un vas termorezistent putin ulei apoi feliile de ceafa, le ungem cu amestecul de mai sus, adaugam 100 ml apa si acoperim cu o folie. Coacem 35 de minute la foc potrivit, dupa care luam folia si mai lasam 10 minute. Servim cu cartofi sau orice alta garnitura.
Ceafa de porc la cuptor pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa iaurt gras usturoi mustar ulei maghiran piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013869 (s)