News Flash:

Ceafa de porc cu sos de cascaval

26 Mai 2011
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
Ceafa de porc cu sos de cascaval1
Ingrediente: 500 g ceafa de porc 250 ml de smantana 100 g cascaval 2-3 fire patrunjel verde ulei sare piper Mod de preparare: Carnea se taie in felii, se presara cu sare si piper si se lasa putin sa stea, ca sa se patrunda cu arome, dupa care se prajeste in ulei incins. Cand este gata, se asaza intr-un vas si se mentine calda. Cascavalul se trece pe razatoare, se amesteca pe urma usor cu smantana, se potriveste de sare si piper si se toarna sosul intr-o tigaie cu putin ulei. Se pune pe foc si se amesteca incontinuu, pana la omogenizare, apoi se toarna sosul peste ceafa prajita si se presara patrunjel tocat fin. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro  
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana cascaval patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

996 viz    0 com
1072 viz    0 com
1257 viz    0 com
4999 viz    0 com
1077 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016185 (s)