News Flash:

Ceafa de porc cu cartofi taranesti

14 Octombrie 2013
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne porc pentru gratar (ceafa)
4 cartofi
usturoi
1 ceapa mica
25 g unt

Mod de preparare:


Cartofii se curata si se taie in 6, ca pentru piure. Ceapa se curata de asemenea si se taie marunt apoi se pune la undit impreuna cu untul si cartofii, dupa 2-3 minute se adauga apa cat sa acopere cartofii se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mic pentru a nu se sfarama, cand sunt aproape gata se pun 2-3 catei de usturoi zdrobiti. Se servesc alaturi de un gratar.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1772 viz    0 com
1520 viz    0 com
1842 viz    0 com
1079 viz    0 com
1607 viz    0 com
1419 viz    0 com
1398 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1031 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012891 (s)