News Flash:

Ceafa de porc cu bere

22 August 2012
2395 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 500 g carne de porc – ceafa
1 ceasca bere
1 lingurita mustar
1 lingurita miere
1 lingurita cimbru
1 lingurita busuioc
5 linguri ulei de masline
4 catei usturoi
1/2 varza
suc de rosii
ulei pt. calit

cateva fire de marar
piper
sare


Mod de preparare:

Am amestecat mierea cu mustarul si am uns bucatile de carne. Am adaugat peste carne busuiocul uscat, cimbrul, piperul si uleiul de masline.
Am amestecat bine si am pus carnea intr-un vas de yena. Am adaugat cateii de usturoi taiati bucati, apoi am turnat berea.
Am acoperit vasul cu o folie alimentara si am dat la foc potrivit, pentru 30 minute. Am scos folia si am mai lasat inca 1 ora.
Am servit alaturi de varza noua calita.
Ceafa de porc cu bere pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bere mustar miere cimbru busuioc usturoi varza pipersare carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1806 viz    0 com
1825 viz    0 com
3100 viz    0 com
1747 viz    0 com
1208 viz    0 com
1114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015399 (s)