News Flash:

Cea mai usoara reteta de galuste cu prune - Pe placul tuturor

13 Septembrie 2017
1612 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g cartofi
30 ml ulei
1 ou
12-14 prune
100 g faina
50 g pesmet
2 l apa
50 g unt
zahar vanilat
scortisoara
sare

Citeste si Galuste cu prune si scortisoara

Mod de preparare:


Fierbi cartofii in apa cu putina sare, timp de 30 de minute. Speli bine prunele, le desfaci si le cureti de samburi. Cureti cartofii de coaja, ii zdrobesti si ii amesteci cu uleiul. Incorporezi faina si oul. Amesteci pana cand obtii un aluat omogen. Il imparti in 12-14 bucati. Acoperi fiecare pruna cu aluat, le modelezi bilute si le dai prin faina. Le pui intr-o oala cu 2 l de apa clocotita, in care ai adaugat putina sare, si se lasi sa fiarba, la foc mic, 10-15 minute. Opresti focul si le mai lasi in apa fierbinte inca 15 minute.
Rumenesti pesmetul intr-o tigaie, in unt. Scoti galustele fierte din apa si le lasi la scurs. Le dai prin pesmet, apoi le pudrezi cu zahar vanilat si scortisoara, dupa gust. Servesti imediat.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi prune pesmet apa clocotita scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012045 (s)