News Flash:

Cea mai simpla tarta de vara, cu branza si dovlecei, se prepara doar asa - Va las reteta aici

2 August 2017
820 Vizualizari | 0 Comentarii
Tarta simpla de vara cu branza si dovlecel este perfecta pentru a fi servita atat calda, la mic dejun, cat si rece, in pauza de masa de la serviciu. Este o tarta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa si satioasa.

Ingrediente:

250 g pulpa de dovlecel
1 ceapa
300 g branza proaspata, de vaci
400 g aluat de foietaj
sare
piper
boia de ardei
cateva frunze de busuioc
3 oua
3 linguri gris
marar verde

Mod de preparare:


Dovlecelul si ceapa, curatate, se dau pe razatoare si se scurg bine de zeama, apoi se amesteca cu branza, mararul tocat, frunzele de busuioc rupte, ouale si grisul si se potriveste gustul compozitiei cu sare, piper si boia de ardei.
Se asaza in forma de tarta foaia de aluat, imbracand si peretii, apoi se pune compozitia de branza si dovlecel bine omogenizata si se niveleaza uniform.
Se coace la 180 de grade, pentru 35-40 de minute, sau pana se rumeneste
Tarta simpla de vara cu branza si dovlecel se serveste atat calda cat si rece, cu ketchupul preferat sau cu legume proaspete.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mic dejun marar verde razatoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023663 (s)