News Flash:

Cea mai simpla si rapida metoda de a face salam de biscuiti. Desertul indragit al copilariei

28 Noiembrie 2016
2769 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 gr biscuiti populari
150 gr miez de nuca
500 ml lapte
150 gr rahat multicolor
3 linguri cacao
100 gr zahar
2 fiole esenta de rom
un praf sare

Mod de preparare:

1. Sfaramam biscuitii intr-un vas si ii amestecam cu rahatul taiat in cuburi mai mici si miezul de nuca taiat grosier. Intr-un alt vas amestecam cacaua cu zaharul si un praf de sare si adaugam, treptat, laptele rece. Omogenizam amestecul si il punem la fiert.
2. Dupa ce atinge punctul de fierbere, lasam compozitia sa se tempereze cateva minute, apoi adaugam esenta de rom si o turnam in fir subtire peste amestecul de biscuiti si restul ingredientelor. Pregatim folie alimentara si asezam compozitia de biscuiti la unul din capete, apoi o rulam strans, impreuna cu folia, dandu-i forma de salam.
3. Il dam la frigider pentru 1-2 ore, sau la congelator pentru 30 de minute, apoi il putem portiona.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salam biscuiti retete salam prajitura salam
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018630 (s)