News Flash:

Cea mai simpla rulada pe care am facut-o vreodata - Reteta completa

20 Septembrie 2016
5718 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
1 pahar faina
400 gr lapte condensat
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, stins cu zeama de lamaie
2 oua
foarte putina sare
cateva picaturi de ulei (pentru uns tava)

Pentru umplutura:
bucatele de caise uscate / 1 mana de stafide
300 gr crema de branza

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale cu laptele condensat, folosind un tel.
2. Adauga bicarbonatul stins in zeama de la jumatate de lamaie si bicarbonatul. Omogenizeaza.
3. Pune sarea, apoi faina (in ploaie). Omogenizeaza.
4. Tapetetaza cu hartie de copt o tava, pune compozitia in ea si baga in cuptorul incins la 150 de grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
5. Scoate tava si intinde crema uniform pe el, apoi presara fructele uscate.
6. Ruleaza cu ajutorul hartiei de copt.
Pentru ca umplutura sa fie cremoasa, mixeaza cateva secunde crema de branza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada crema rulada branza blat rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018574 (s)