News Flash:

Cea mai simpla reteta de tort de inghetata, un deliciu racoros la un pret scandalos de mic

29 Mai 2017
753 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente (pentru 4 portii):

100 g faina
20 g cacao
125 g zahar
20 ml ulei
4oua
1 plic praf de copt
inghetata asortata
 
Mod de preparare:
 
Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se torna treptat uleiul si se amesteca bine. Se adauga albusurile batute spuma, se amesteca usor si se presara faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Se incorporeaza totul si se toarna in tava unsa cu unt. Se coace 30 minute la foc moderat. Când este rece, se taie in doua foi.
Se monteaza tortul, alternând foile cu diferite sortimente de inghetata. Se baga imediat in congelator.
Se taie in momentul servirii.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022166 (s)