News Flash:

Cea mai simpla maioneza - Iata ce sa faci pentru a fi sigura ca maioneza nu se va taia

24 August 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Maioneza poate fi proba suprema pentru gospodine. Iata ce sa faci pentru a fi sigura ca maioneza nu se va taia.

Ingrediente:

1 galbenus
1 lingura mustar
150 ml ulei
zeama de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Mixezi galbenusul cu mustarul, 2-3 minute, apoi torni o lingura de ulei si amesteci energic cu telul. Continui sa adaugi treptata ulei, amestecand energic intr-un singur sens. La final, cand s-a incorporat tot uleiul, pui zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gospodine galbenus mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020923 (s)