News Flash:

Cea mai reusita reteta de chiftelute marinate - Iti vine sa mananci cu lingura tot sosul - Ca la mama acasa

10 August 2017
1651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g carne tocata amestec porc si vita
2 cepe
1 ou
sare
piper
verdeata (marar, patrunjel)
1 felie paine veche
2 linguri faina
100 ml ulei
1 lingura pasta de rosii
50 ml vin alb
zahar
1 lingurita mustar
1 lingurita otet
tarhon sau foi de dafin
Chiftelute cu sos marinat

Citeste si Mancarica pe care nimeni nu ar refuza-o nici macar in zi de post - Ficatei de pui prajiti cu ceapa

Mod de preparare:

O ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata in apa rece filtrata cu cana si stoarsa, cu ceapa calita, oul batut si verdeata tocata marunt. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se formeaza chiftelele, se trec prin faina, se prajesc in ulei incins, la foc potrivit. Se lasa la scurs pe un servet de hartie si se pastreaza intr-un vas acoperit.
Pentru sos, cealalta ceapa se taie rondele si se caleste in putin ulei. Se stinge cu vin si se fierbe inabusit 5 minute. Se adauga o lingurita rasa de faina amestecata cu 50 ml apa rece filtrata cu cana si pasta de rosii. Se fierbe 5 minute, apoi se condimenteaza cu mustar, sare si piper, se adauga zahar, otet si foi de dafin sau tarhon. Se ia de pe foc, se acopera si dupa 5 minute se poate servi.

preluat de pe sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne tocata verdeata mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018319 (s)