News Flash:

Cea mai reusita reteta a aluatului pentru papanasi - Uite cum trebuie sa-i faci, de fapt

23 Septembrie 2016
6031 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai incercat de mai multe ori sa faci papanasi, dar nu ti-au iesit?  Uite cum trebuie, de fapt, sa le prepari:

1. Ai nevoie de branza de casa, cu nu foarte grasa si nici foarte degresata. Daca iei branza care nu e prospata, atunci papanasii vor fi mai uscati.

2. Trece branza printr-o sita pentru a obtine un aluat pufos si omogen. Astfel, papanasii vor fi mai fini.

3. Pune putin amidon in compozitie, pentru ca papanasii sa fie usor elastici.

4. Inlocuieste zaharul cu fructe uscate (contin o cantitate destul de mare de zahar).

Uite si o reteta buna de papanasi:

Ingrediente:

200 gr branza de vaci
1 ou
1 lingura gris
2 linguri faina
1 lingurita zahar vanilat
2 linguri zahar
unt sau ulei pentru prajit
 
Mod de preparare:
 
1. Amesteca ouale cu grisul, branza, zaharul clasic si zaharul vanilat.
2. Ia cate 1-2 linguri din compozitie, modeleaza intre palme, da prin faina, apoi pune la prajit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat branzoaice sfaturi branzoaice reteta branzoaice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018389 (s)