News Flash:

Cea mai rapida prajitura din cartea mea de bucate. Se prepara fara batai mari de cap

15 Septembrie 2016
3931 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 pahar iaurt
1 pahar dulceata sau gem
1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
2.5 pahare faina
cca 60 gr zahar
1-2 cubulete de unt
2 oua

Mod de preparare:

1. Amesteca dulceata cu bicarbonatul. Compozitia va creste in volum si va face spuma.
2. Dupa 5 minute pune ouale, iaurtul, zaharul si faina. Omogenizeaza bine. In cazul in care foloseste gem sau dulceata mai acrisoara, trebuie sa pui mai mult zahar.
3. Unge cu unt o tava de copt, presara niste faina pe toata suprafata ei si toarna aluatul in ea.
4. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ o ora.
Ca sa stii sigur cand e gata, fa testul cu scobitoarea.
Serveste prajitura cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura rapida prajitura gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018948 (s)