News Flash:

Cea mai IEFTINA reteta de paine

1 Octombrie 2014
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g faina integrala din grau
450 ml lapte batut
175 g faina alba
1 lingurita sare
1 lingurita cu varf de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Amesteca ingredientele uscate intr-un bol, apoi incorporeaza treptat laptele batut. Rastoarna aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina integrala si framanta-l bine. Modeleaza-l sub forma unei mingi, apoi cresteaza-l in forma de cruce si muta-l intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Coace painea la cuptor timp de 45 de minute, pana se rumeneste deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paine aluat paine retete culinar sfaturi bucatarie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021201 (s)