News Flash:

Cea mai ieftina ciulama de post! Uite cum s-o faci si tu chiar acum!

10 August 2016
8520 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr ciuperci
2-3 linguri faina
2 morcovi
1 ceapa
2 linguri ulei
sare
piper
marar
1 pastarnac
patrunjel verde

Mod de preparare:

Cureți ciupercile, le speli si le fierbi in apa cu sare. Le scurgi si le pui din nou la fiert in 1,5 l apa curata. Se adauga ceapa, morcovii si pastarnacul, toate curatate si spalate. Cand sunt bine fierte legumele si ciupercile, se sareaza si se dau la rece.
Incingi bine uleiul, apoi calesti faina numai 1-2 minute, doar cat sa se ingalbeneasca usor. Stingi cu supa strecurata, adaugata in portii mici, amestecand de fiecare data sa nu se faca cocoloase. Cand devine de consistenta smantanii adaugi ciupercile fierte si taiate felii. Mai lasi sa clocoteasca 5-10 minute, amestecand sa nu se prinda de fundul vasului.
Se potriveste la gust cu sare, piper si verdeata. Se serveste calda, cu mamaliguta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciulama post retete ciulama retete post ciulama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3533 viz    0 com
2284 viz    0 com
3140 viz    0 com
3415 viz    0 com
2889 viz    0 com
3302 viz    0 com
2638 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016461 (s)