News Flash:

Cea mai gustoasa reteta de ciulama de post cu ciuperci!

20 Ianuarie 2017
8415 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca faci parte dintre persoanele care obisnuiesc sa tina posturile, cu siguranta ti se intampla sa te confrunti cu lipsa de idei in ceea ce priveste mancarurile de post. De aceea, venim in ajutorul tau propunandu-ti sa incerci reteta noastra de ciulama de ciuperci de post, o mancare gustoasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente:

1 kg de ciuperci
200 ml de ulei
50 gr de faina
300 ml de supa de legume
patrunjel
marar
piper
sare

Mod de preparare:

Ciupercile trebuiesc spalate, taiate si puse la fiert. Cat timp fierb, pregateste sosul. Pune uleiul intr-o cratita si adauga faina, amestecand cu o lingura de lemn. Treptat, adauga supa de legume amestecand in continuu, pentru ca faina sa nu formeze cocoloase.
Daca nu ai la indemana supa de legume, poti folosi si apa, insa supa de legume potenteaza gustul delicios al acestui preparat. Sosul trebuie sa aiba o consistenta cremoasa. In momentul in care ai obtinut-o, scoate si ciupercile de la fiert si adauga-le in sos, impreuna cu sarea si piperul. Ciulamaua mai trebuie lasata la fiert aproximativ 5 minute, dupa care poate fi pusa in farfurii pentru a fi servita. Odata pusa in farfurii, se orneaza cu verdeata tocata. Ciulamaua de ciuperci de post poate fi consumata si cu paine, dar combinatia ideala este cu mamaliga.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciulama post ciulama ciuperci reteta ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021388 (s)