News Flash:

Cea mai gustoasa pasca fara aluat

7 Mai 2013
3837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g branza dulce vaci (PILOS)
3 oua
150 g zahar
1 plic praf de budinca cu gust de vanilie
1 plic praf de copt
80 ml smantana dulce
1 plic extract vanilie
1 plic zahar vanilat
30 g unt topit
100 g stafide
1 fiola esenta rom

Mod de preparare:


Stafidele le-am pus la hidratat in esenta de rom si apa calduta, cat sa le acopere, lasandu-le cel putin 30 minute. Branza de vaci am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, extractul de vanilie, praful de budinca si praful de copt.
La compozitie am adaugat smantana, untul topit, stafidele hidratate, iar la final am incorporat usor cu o lingura albusurile batute spuma cu putina sare.
Aluatul obtinut l-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am dat tava la cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru cca 1 ora. Dupa cca 30 de minute, am acoperit forma cu o hartie de copt, pentru ca pasca sa nu se arda foarte tare la suprafata.

Pasca fara aluat
recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

extract vanilie zahar vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030494 (s)