News Flash:

Cea mai delicioasa rulada cu ciuperci si piept de pui

14 Aprilie 2017
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept mare de pui
400 g ciuperci
1 morcov
4 catei de usturoi
1 ceapa
3 linguri ulei
200 g rosii decojite
3-4 linguri ulei
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:

Calesti in ulei ciupercile tocate, impreuna cu ceapa si morcovul taiate. Cand scade sosul, pui rosiile descojite si cateii de usturoi pisati. Tii pana scade zeama si lasi la racorit.

Citeste si despre Rulada din piept de pui cu cascaval - Secretul unui aperitiv pentru sarbatori

Tai pieptul, il condimentezi cu sare si piper dupa gust, pui umplutura, rulezi, condimentezi si presari cimbru. Asezi rulada in tava, o acoperi cu o folie de aluminiu si o tii la cuptor aproximativ o ora. Dai folia la o parte si o lasi pana se rumeneste.

sursa: click

ciuperci usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016668 (s)

loading...