News Flash:

Cea mai delicioasa friptura de pui cu usturoi

6 Martie 2017
2530 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 jumatati piept de pui
un pahar mic iaurt de baut
2 catei usturoi
o crenguta rozmarin

Mod de preparare:

Iaurtul se amesteca bine cu usturoiul pisat si jumatate din cantitatea de rozmarin.
Se scufunda carnea in acest amestec si se lasa 30 de minute.
Se incinge gratarul foarte bine si se asaza pe gratar carnea usor stearsa de iaurt. Se lasa 5 minute pe fiecare parte si se serveste cu restul de rozmarin deasupra.

sursa: retetepractice
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura pui friptura sos sos usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015594 (s)