News Flash:

Cea mai buna tochitura de porc

12 Decembrie 2013
2323 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5oo g pulpa de porc
2-3 catei de usturoi
1 lingura pasta de tomate
300 ml supa de legume
sare
piper
putin cimbru

Mod de preparare:

Se taie carnea cubulete si se pune sa se caleasca usor. Cand s-a albit pe toate partile se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume, usturoiul tocat fin, piperul si cimbrul. Se lasa pe foc pana se fragezeste carnea si sosul scade putin. Se serveste cu mamaliguta si branza de oi rasa.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1859 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019129 (s)