News Flash:

Cea mai buna salata pentru Revelion

28 Decembrie 2016
5442 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua fierte tari
450 gr biscuiti sarati
3 catei de usturoi
250 gr maioneza de casa
5 castraveti marinati
200 gr cascaval
250 gr macrou in ulei

Mod de preparare:

1. Curata ouale si separa albusurile de galbenusuri. Da-le pe razatoarea mica, dar nu le amesteca.
2. Zdrobeste usturoiul.
3. Da pe razatoare cascavalul.
4. Taie castravetii in cubulete.
5. Faramiteaza macroul cu o furculita.
6. Amesteca jumatate din cantitatea de maioneza cu albusul.
7. Restul de maioneza amesteca-l cu usturoiul si cascavalul.

Asamblare:
8. Pune 1/3 biscuiti sarati intr-un platou.
9. Acopera cu albusul cu maioneza, cu 1/2 din biscuitii ramasi, cu castraveti, peste, restul de biscuiti si maioneza cu cascaval
10. Presara galbenul ras.
11. Baga platoul in frigider pentru 2-3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata usoara salata maioneza salata revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014712 (s)