News Flash:

Cea mai buna reteta pe care o poti prepara toamna aceasta - Ardei copti la borcan, cu usturoi si patrunjel

5 Septembrie 2017
5080 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pentru ca a sosit toamna, este timpul sa pregatim bunatati pentru camara magica care va bucura toata familia în timpul iernii, de sarbatori si ori de cate ori vor avea pofta de ceva bun. Astazi te voi învata cum sa prepari ardeii copti cu usturoi si patrunjel, o garnitura ce va completa preparatele din carne si nu numai. Daca iti place sa pregatesti legume pentru iarna, îti recomand cu drag aceasta reteta! Nu dureaza mult, dar rezultatul este de nota 20!
Un alt secret pentru cei mai savurosi ardei copti este sa coacem cat mai bine ardeii, pentru a pastra cat mai intact gustul acela de fum. Pentru a putea fi pastrate cat mai multa vreme, borcanele trebuie sa fie bine spalate si uscate in cuptor, acest procedeu ajutand la uciderea bacteriilor ce ar putea contribui la alterarea conservelor.

Ingrediente:

ardei kapia
ulei
otet
zahar
sare grunjoasa
patrunjel
usturoi

Citeste si Toate gospodinele ar trebui sa stie cum se face zacusca de vinete. Reteta de zacusca de casa de mai jos este una originala

Mod de preparare:

Spalam ardeii, ii lasam la scurs apoi ii coacem pe o tabla, pe un grill sau in cuptor.
Ii coacem pe toate partile pana cand pielita se va innegri.
Ii punem intr-un vas, presaram sare grunjoasa si ii acoperim cu un prosop de bucatarie. Ii lasam sa se abureasca si cand se vor raci se vor curata foarte usor.
Curatam ardeii de pielita, ii desfacem fasii si indepartam cotoarele si semintele. Pastrati sucul pe care si-l vor lasa ardeii.
Curatam usturoiul si il taiem felii. Patrunjelul il curatam de pe codite. Vom aseza in borcane un strat de ardei, deasupra presaram patunjelul si cateva felii de usturoi, si tot asa pana borcanul este aproape plin. Ardeii nu trebuie indesati in borcane si trebuie lasat si putin loc deasupra.
Vom pune in fiecare borcan un praf de sare, o lingurita de zahar, 50 ml otet si sucul pe care si l-au lasat ardeii. Completam cu Unisol, din ulei de prima presa
Infiletam bine capacele si le depozitam in camara la loc intunecat si racoros.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

toamna ardei kapia sare grunjoasa usturoi grill cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021076 (s)