News Flash:

Cea mai buna reteta de "varza a la Cluj". Nu uita sa pui mereu acest ingredient

17 Octombrie 2016
17585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 carne de porc tocata
o varza mai mare
250 g orez
3 cepe mari
250-300 gr smantana grasa
4-5 linguri ulei
putin cimbru, tocat marunt
cateva crengute de marar
piper negru, proaspat rasnit
sare

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa si varza.
2. Caleste usor ceapa (pastreaza 2 linguri), apoi pune varza peste ea si cimbrul.
3. Adauga 500 ml apa, acopera oala si lasa sa fiarba in jur de jumatate de ora.
4. Intre timp spala orezul si pune-l la fiert in apa cu sare.
5. Dupa 15 minute scurge-l si trece-l pe sub un jet de apa rece.
6. Caleste cateva minute carnea intr-o tigaie incinsa, dupa care incorporeaza sarea, restul de ceapa si piperul.
7. Dupa 10 minute pune un strat de varza intr-un vas uns cu ulei, apoi orezul amestecat cu carnea, restul de varza, smantana si mararul.
8. Baga vasul in cuptorul incins pentru vreo ora. Poti servi varza a la Cluj cu cateva linguri de smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza cluj retete varza sarmalele lenesului
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019277 (s)