News Flash:

Cea mai buna reteta de parjoale moldovenesti (chiftelute cu carne)

20 Ianuarie 2017
21276 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne macra de vita si porc
50 gr faina sau gris
150 gr paine alba
2 oua
50 gr ceapa
100 gr morcov
2 catei de usturoi
ulei pentru prajit
marar
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se taie bucati mai mici si se trece prin masina de tocat, apoi se toaca tot la masina si ceapa, morcovul, usturoiul, painea, verdeata.
Se amesteca totul intr-un castron si se leaga cu ouale batute bine, apoi li se da gust cu sare si piper.
Compozitia se modeleaza in maini, in forma ovala alungita, apoi parjoalele se dau prin faina sau gris si se prajesc in ulei incins.
Parjoalele merg de minune cu cartofi taranesti alaturi!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parjoale moldovenesti reteta parjoale chiftelute carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019777 (s)