News Flash:

Cea mai buna prajitura cu mere

5 Decembrie 2016
13513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 mere parfumate
3 oua
1 cana de faina alba
1 cana de unt fara sare
1 cana de zahar
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
esenta de vanilie
4 linguri de miere
1 ceasca migdale pisate

Mod de preparare:

Ai nevoie de un bol mare in care sa poti amesteca lejer ingredientele. Intai freaca bine untul cu zaharul pana devine o spuma. Adauga apoi esenta de vanilie si ouale si amesteca. Cand s-au omogenizat, adauga in ploaie faina in care ai amestecat bicarbonatul, migdalele pisate si mierea si amesteca usor pana se incorporeaza si aluatul devine uniform.

Curata doua mere si taie-le cubulete mici. Cand ai terminat, adauga-le in aluat si amesteca bine.Ai nevoie de o tava rotunda sau de o forma pentru tort pe care e bine sa o ungi cu unt si sa o tapetezi cu faina. Toarna amestecul in tava pana ce se distribuie uniform. Asaza deasupra felii de mar taiate subtire si pudreaza scortisoara.
Incinge cuptorul la 180 de grade Celius si lasa tava aproximativ 30 de minute, fara sa deschizi.

Aceasta delicioasa prajitura cu mere este un desert perfect pentru masa de Craciun. Tai-o felii si serveste-o cu frisca deasupra sau pur si simplu alaturi de o cana cu vin fiert.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura mere tarta mere placinta mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016842 (s)