News Flash:

Cea mai buna prajitura cu mere

10 Septembrie 2014
14335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cani mere rase
3 cani faina
2 cani zahar
2 oua
1 cana ulei
2 lingurite vanilie
1 plic praf de copt
2 lingurite scortisoara
un praf de sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade C. Intr-un bol incapator, mixeaza ouale pana obtii o spuma. Adauga zaharul treptat, apoi uleiul si vanilia. Intr-un bol separat, amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara, apoi incorporeaza treptat amestecul de faina in compozitia umeda amestecand bine, pana obtii o crema omogena. Adauga apoi merele rase in compozitie.

Unge o tava cu unt si tapeteaz-o cu hartie de copt. Toarna compozitia in tava si coace timp de 45-60 de minute.

Sfat: Daca merele sunt foarte zemoase, stoarce-le cu ajutorul mainii, inainte de a le adauga in prajitura. In caz contrar risti ca prajitura sa ramana cleioasa si sa para necoapta.

Serveste prajitura dupa ce s-a racit complet, alaturi de un pahar cu suc natural de mere verzi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajituri prajitura mere retete culinar retete toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022682 (s)