News Flash:

Cea mai buna prajitura cu ciocolata si portocale

12 Mai 2017
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
1 portocala
80 g faina
3 oua
100 g zahar
½ lingurita praf de copt

Pentru umplutura:
300 g dulceata de trandafiri
Pentru crema de ciocolata
1 lingurita miere
170 g ciocolata neagra
55 g unt

Mod de preparare:

Pentru ca prajitura sa aiba o aroma intensa de portocala, speli fructul si-l pui la fiert 5 minute. Lasi portocala sa se raceasca, apoi o feliezi si o pasezi cu blenderul. Separat, cerni faina impreuna cu praful de copt. Într-un alt bol mixezi ouale cu zaharul 10 minute. Amesteci faina cu mixul de oua. Adaugi piureul de portocala. Aluatul obtinut il torni intr-o tava tapetata si-l dai la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, 40 de minute.
Cand blatul s-a racit, il tai in doua felii egale.

Citeste si Cum se face ciocolata de casa

Pentru a pregati crema de ciocolata, topesti pe baie de aburi ciocolata, untul si mierea. Lasi sa se racoreasca putin, apoi dai crema de ciocolata la frigider cateva minute.
Pentru asamblarea tortului, pui o bucata de blat pe un platou si-l ungi cu dulceata de trandafiri. Acoperi cu celalalt blat, iar deasupra invelesti prajitura in crema de ciocolata.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

portocala
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021784 (s)