News Flash:

Cea mai buna paine cu busuioc

2 Februarie 2012
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu busuioc
Ingrediente:

200 g branza dulce
600 g faina de alac (spelt flour) sau faina alba
200 ml apa calduta
12 g drojdie uscata
1 ou
50 g unt moale
1 lingurita busuioc uscat
seminte de chimen
1 ou pt. uns
3 lingurite (rase) sare
1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Prima data trebuie dizovata drojdia in apa calduta impreuna cu zahar. Dupa aceea pune 2 linguri de faina, amesteca si  lasa sa dospeasca in jur de 10 minute. Peste drojdia crescuta se adauga apoi restul de faina, untul, branza, chimenul, busuiocul si oul batut putin. Se amesteca toate bine pana se obtine un aluat care se lasa la crescut aprox. 30 min.
Se imparte aluatul in doua si se fac baghete care se pun in tava cu hartie de copt, se ung cu ou si se coc in cuptorul preincalzit la 150 C pentru aprox. 25 de minute.
Paine cu busuioc pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza dulce spelt flour faina alba apa drojdie unt busuioc sare zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016913 (s)