News Flash:

Cea mai buna masca pe care nu ai folosit-o niciodata - Efecte garantate de prima data

18 Iulie 2017
1464 Vizualizari | 0 Comentarii
Masca de fata cu cacao este poate cea mai buna masca pe care ai folosit-o pana in prezent. Este una dintre putinele solutii care functioneaza cu adevarat, intr-un mod rapid si foarte eficient. Contribuie din plin la regenerarea pielii, te ajuta sa indepartezi micile imperfectiuni si iti ofera un ten stralucitor, fin, care va atrage toate privirile celor din jur.
Cacaoa este cunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra organismului. Iata ca ea poate face minuni si pentru pielea ta. Nu uita insa, ca ai nevoie de cacao organica, de foarte buna calitate, daca iti doresti sa obtii cele mai bune rezultate. Aceasta hidrateaza pielea in profunzime si o protejeaza de radicalii liberi datorita continutului sau bogat in antioxidanti. Este ideala pentru persoanele care se confrunta cu o piele uscata, iritata sau plina de cosuri.

Citeste si Care este adevarata cauza a imbolnavirii de cancer

Pentru a prepara masca cu cacao ai nevoie de doar trei ingrediente: 2 linguri de iaurt proaspat, o lingurita de miere de albine si o lingura de cacao. Amesteca-le foarte bine si formeaza o pasta omogena. Intinde aceasta pasta pe toata fata, evitand zona ochilor. Las-o sa actioneze cel putin 20 de minute. Apeleaza la masca de fata cu cacao ori de cate ori iti simti fata obosita, uscata si deshidratata. Vei vedea ca pielea ta isi va reveni imediat ce te clatesti. Nici nu va fi nevoie sa aplici o alta crema hidratanta, ca in cazul celorlalte masti de fata.
Iaurtul si mierea de albine sunt ingrediente pe care le utilizeaza foarte multe femei in prepararea mastilor pentru ten. Mierea are proprietati antibacteriene si curata in profunzime, iar iaurtul hidrateaza si calmeaza pielea iritata si rosie.

sursa: teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

antioxidanti piele uscata cosuri ten
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1917 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014614 (s)