News Flash:

Cea mai buna mancarica de post - Nici nu zici ca nu are carne absolut deloc

26 Aprilie 2017
2233 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 cartofi mari
2 cepe medii
2 morcovi
2 ardei kapia sau grasi
2 catei de usturoi
1 ceasca cu sos de rosii sau pasta de tomate (bulion)
6 boabe de piper
sare de mare
ulei de masline sau de palmier nerafinat
cateva fire de cimbrisor
2 frunze de dafin
1 legatura de patrunjel
apa

Mod de preparare:

1. Spala legumele si apoi curata-le de coaja.
2. Pune-le la fiert apa cu sare si adauga cartofii tocati cubulete.
3. Marunteste ceapa si caleste-o in putin ulei. Dupa ce devine transparenta, adauga morcovii rasi si ardeiul tocat cubulete. Pune din cand in cand si putina apa, pentru ca legumele sa se inmoaie si sa nu se arda.

Citeste si cum se face Mancarica de fasole cu carne de porc

4. Adauga cartofii, firele de cimbrisor, dafinul si caleste-le timp de 2 minute. Completeaza vasul cu apa, cat sa acopere cartofii si pune boabele de piper. Lasa totul sa fiarba circa 10 minute, la foc mediu.
5. Adauga sosul de rosii (pasta de tomate sau bulionul), sarea, usturoiul maruntit.
6. Baga oala la cuptor, la o temperatura de 200°, pentru inca 20 de minute.
Cand mancarica de cartofi este gata, adauga patrunjelul tocat marunt.

sursa: realitatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mancarica post mancarica cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016218 (s)