News Flash:

Cea mai buna. M-am indragostit de la prima lingura. Ce buna iese ciorbita de dovlecel! Am mancat o portie si am mai cerut una

25 Iulie 2018
2103 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: 2 dovlecei potriviti, ½ ardei gras rosu, 2 fire ceapa verde, 1 pastarnac, 1 radacina patrunjel, 1 morcov, 2 linguri orez, 4 rosii coapte, 2 linguri bors magic, ulei, sare, 3 litri apa, leustean, patrunjel.

Mod de preparare: Ceapa am tocata marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjelul le-am dat prin razatoarea mare si am taiat si cateva rondele. Am adaugat si radacinoasele peste ceapa inmuiata putin, iar la urma am pus si ardeiul tocat. Am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat 3 litri de apa calduta, adaugand 1 lingura de sare.

Am lasat sa fiarba cca 30 minute. Am adaugat dovlecelul curatat si taiat bucati si orezul si am mai lasat cateva minute. Intre timp am oparit rosiile, le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Le-am adaugat si pe acestea in ciorbita. Cand toate legumele au fost fierte am adaugat borsul si verdeata tocata marunt, am portivit de sare si am oprit focul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014061 (s)