News Flash:

Cea mai buna friptura, facuta azi - Copanele in sos de vin

24 Ianuarie 2017
2663 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 pulpe de pui
1 lingurita curry
50 g unt
100 ml vin alb
1 lingura faina alba
100 g rosii cherry
cirese si struguri
gem de stafide
piper
sare
verdeturi pentru ornare

Mod de preparare:

1. Se spala pulpele in apa calduta si se pun la scurs pe un prosop de hartie. Dupa ce s-a scurs, se condimen­teaza fiecare bucata cu sare si piper si se tavaleste in faina alba.
2. Intr-o tigaie, se topeste untul si se adauga pulpele. Se lasa sa se prajeasca bine pe toate partile.
3. Apoi se scoate carnea din tigaie, iar peste untul ramas se adauga curry, gemul de stafide si fructele spalate in prealabil. Peste acestea se toarna putina apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute. Nu uita sa mai pastrezi cateva fructe si pentru decor!
4. Dupa ce sosul a fiert, se pune carnea de pui intr-o tava, pe patul din sosul pregatit in prealabil si se baga la cuptor. Se lasa pana se rumeneste carnea si se orneaza cu fructe proaspete si verdeata.
5. Se poate servi cu garnitura de orez, cu cartofi la cup­tor, taranesti sau cu paste.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura vin friptura copanele
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015152 (s)