News Flash:

Cea mai buna budinca cu stafide si gris

2 Februarie 2012
3693 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca cu stafide si gris
Ingrediente:

50 g gris
550 ml lapte
100 g zahar
¼ lingurita nucsoara
½ lingurita scortisoara
80 g stafide
65 ml smantana dulce
40 g fulgi de migdale

Mod de preparare:

Prima data trebuie sa pregatim cuptorul. Il incingem la 180 grade. Dupa aceea punem la fiert zaharul, laptele, scortisoara, grisul si nucsoara. Cand incepe sa dea in clocot, reducem focul la minim si incorporam stafidele. Apoi amestecam constant timp de 10 minute, pana in momentul in care se ingroasa amestecul.
In acest timp, punem fulgii de migdale la copt intr-o tava, timp de 3 minute. Amestecam umatate din cantitatea de smantana si jumatate din cantitatea de migdale in budinca de gris. Se poate servi cu smantana ramasa pe deasupra si cu migdale.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gris lapte zahar nucsoara scortisoara stafide smantana dulce cuptorul
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013694 (s)