News Flash:

Ce zici de o portie de orez cu legume de primavara?

3 Martie 2017
5256 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g orez
2 g sofran
un dovlecel
un ardei gras rosu
2 bucati praz
2 linguri ulei
sucul unei lamai
o lingura stafide
cateva fire patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Se pune orezul la fiert cu apa de doua ori volumul si se lasa pana ce aproape este fiert. In apa se pune si sofran.
Legumele taiate marunt se pun la calit in tigaie cu ulei. Cand s-au inmuiat, se adauga orezul, stafidele, sare, piper si suc de lamaie.
Se amesteca si se mai lasa 5 minute pe foc. Se trage de pe foc si se aduce la masa cu patrunjel.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

garnitura orez orez legume legume primavara retete orez
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016953 (s)