News Flash:

Ce trebuie sa stie gospodinele incepatoare

12 Noiembrie 2012
1708 Vizualizari | 0 Comentarii
Abia ai inceput sa gatesti? Mancarea iti iese deocamdata comestibila, nu si gustoasa? Atunci trebuie sa ai in vedere cateva sfaturi:

- mirosul neplacut al amoniului (bicarbonat de sodiu) dispare daca il stingi cu otet sau zeama de lamaie;

- mancarea cu varza murata nu va fi acra daca pui in oala si niste cartofi cruzi;

- unse cu grasime, ouale de gaina vor putea fi pastrate mai mult timp. Grasimea nu permite aerului sa patrunda in interiorul oualor pentru ca astupa porii;

- inainte de a bate spuma albusurile, tine-le la rece o ora;

- pune putin ulei sau unt topit in compozitia de clatite pentru a nu se mai lipi de tigaie;

- mamaliga creste in volum daca faina se pune in ploaie, iar apoi se amesteca energic cu un tel.

Citeste si 5 sfaturi utile in bucatarie.






Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete mancare gospodine incepatoare otet unt topit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1748 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021016 (s)