News Flash:

Ce simpla e reteta! Tort cu miere - Potrivit pentru orice ocazie!

3 Februarie 2017
6904 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri miere
450 g faina
100 g unt
200 g zahar
2 oua
1 lingurita bicarbonat

Pentru umplutura:
cacao
250 ml frisca lichida

Mod de preparare:

1. Se mixeaza ouale cu zaharul si apoi se pun la foc mic adaugand untul taiat cubule te. Se tine pe foc pana ce untul si zaharul s-au topit.
2. Se amesteca mierea cu bicarbonatul pana ce devine o pasta limpede, care se lasa 20 de minute deoparte.
3. Se pune crema de miere peste cea cu oua, zahar si unt. Se adauga faina cernuta si se amesteca. Aluatul se imparte in doua si se coace fiecare foaie intr-o tava usor unsa. Se coace fiecare parte cate 10 minute maximum.
4. Cele doua foi bine racite se asaza pe un platou cu frisca intre ele si se presara cu cacao.

sursa: vreau doua portii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tort miere tort usor tort rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017130 (s)