News Flash:

Ce se pune in salata: otet sau lamaie?

12 Iunie 2014
2142 Vizualizari | 0 Comentarii
A venit perioada salatelor de toate felurile. Nu lipsesc de la nicio masa si nici nu este indicat pentru ca ne ajuta sa avem vitamine in corp, ne cresc imunitatea si detoxifica organismul.
Acum, se impune intrebarea cu ce acrim salata pentru a fi preparata cat mai corect, a avea gust bun, dar sa fie si sanatoasa. Si normal avem doua posibilitati la indemana: cu otet sau cu lamaie.
Traditional, asa cum am invatat de mame si bunici ar trebui sa punem o lingura de otet neaparat balsamic, insa este important ca salata, cel putin cea verde, sa o acrim cu lamaie.

In plus, acestea reprezinta o sursa importanta de substante nutritive: Vitamina C, vitamina B, riboflavina, calciu, fosfor, magneziu, proteine si hidrati de carbon, toate acestea se gasesc in sucul de lamaie.
Ramane la alegerea voastra ce folositi, noi recomandam lamaia cat mai des si in cat mai multe mancaruri pentru ca efectele benefice asupra starii tale de sanatate vor fi si mai puternice.

sursa: euforia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salate sfaturi culinare alimentatie sanatoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 26 queries | Mysql time :0.027544 (s)