News Flash:

Ce se intampla daca pui ananas pe gratar. Esti sigur ca vrei sa testezi?

6 Iunie 2017
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
Micii si cotletul de porc nu sunt nici cele mai gustoase preparate la gratar. Pentru amatorii de alimente fripte pe gratar exista si alte variante sanatoase si chiar inedite.

Pepene rosu. Feliile de pepene puse pentru scurt timp pe gratar capata o aroma de fum care pare ca intensifica gustul dulce al acestuia, spune medicul Heather Bauer, citata de „Huffington Post“. Licopenul, antioxidantul de baza din pepene (dar si din rosii), este mai usor absorbit de organism daca este preparat termic.

Citeste si

Ananas. Daca pui cateva felii de ananas proaspat pe gratar, ii intensifici aroma. Bauer recomanda sa presari putin zahar si scortisoara pe ambele parti ale feliilor si sa le lasi asa in frigider aproximativ 30 de minute inainte de a le pune pe gratar. Ele nu vor trebui sa stea mai mult de 5 minute pe foc pe fiecare parte.

ananas pe gratar

Struguri. In combinatie cu puiul, de exemplu, atunci cand faci frigarui, adauga si cateva boabe de strugure. Nu contin deloc grasimi sau colesterol, nivelul de sodiu este foarte redus si, in plus, sunt foarte ofertanti in ceea ce priveste continutul de vitamina C si K.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pepene rosu citeste si ananas struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016732 (s)