News Flash:

Ce se intampla, cand combinati sfecla rosie, morcovul si merele?

8 Mai 2018
1807 Vizualizari | 0 Comentarii

Cand eram mici, bunica ne hranea cu multa sfecla rosie. Ea spunea: „Mancati mai multa sfecla rosie. Ea contine intr-atat de multe vitamine, incat nicio boala nu va va atinge!” Cu toate acestea, ea ne pregatea o salata de sfecla cu gust ingrozitor. Evident, dupa ce mancam cateva linguri, o impingeam cat mai departe, in coltul opus al mesei.

BENEFICIILE SFECLEI ROSII PENTRU ORGANISM

Daca bunica noastra draga ne-ar fi pregatit suc de sfecla rosie, probabil ne-am fi schimbat atitudinea fata de aceasta leguma. Insa pe atunci inca nu existau storcatoare, iar sanatatea bunicii nu-i permitea sa sufere ore intregi, storcand manual sucul. Acum stim cat este de mare influenta sfeclei rosii asupra organismului si o consumam de minim 2 ori pe saptamana. Pe langa aceasta, zilnic pregatim si bem suc de sfecla rosie, mere si morcovi.

Acest cocktail a capatat denumirea „Bautura magica”, datorita nenumaratelor beneficii, pe care le ofera corpului si creierului. Bautura respectiva a fost inventata de fitoterapeutii chinezi, care au descoperit ca ea contribuie chiar si la vindecarea cancerului pulmonar.

Intr-adevar, acesta este un intreg pahar de sanatate! Medicii si nutritionistii recomanda folosirea multor bauturi folositoare, insa niciuna nu functioneaza intr-atat de impecabil, precum acest suc-minune. Ca sa-l pregatiti, aveti nevoie de numai 3 ingrediente si un storcator. Daca nu aveti un storcator la indemana, puteti sa pasati ingredientele cu un blender puternic, dupa care sa strecurati compozitia obtinuta printr-o strecuratoare si sa consumati lichidul rezultat. Daca doriti ca sucul sa aiba o consistenta mai lichida, diluati piureul cu apa sau suc de portocale.

BAUTURA DIN SFECLA ROSIE, MORCOVI SI MERE

Ingrediente:

  • un mar mare si suculent;
  • 2 morcovi mici;
  • o sfecla mica (cruda).

Mod de preparare:

Spalati foarte bine fructele si sfecla rosie. Curatati-le de coaja. Marul nu trebuie curatat. Indepartati cotorul si semintele marului. Apoi taiati toate ingredientele in cubulete. Puneti-le in storcator. Daca utilizati blenderul, adaugati un pahar de apa. Puteti sa asezonati sucul preparat cu miere sau suc de lamaie. Consumati-l imediat sau pastrati-l pana a doua zi — la frigider, intr-un borcan inchis ermetic.

Citeste si O leguma cat 1000 de medicamente – Iti vindeca intregul organism

Consumati „Bautura magica” cel putin o data pe zi, preferabil pe stomacul gol. Beti-o cu aproximativ 60 minute inainte de micul dejun. O puteti bea si seara, insa neaparat pe nemancate. Daca suportati bine consumul acestei bauturi, urmati o cura de 30 zile, luati o pauza de 2 saptamani, dupa care continuati sa o folositi. Beneficiile, pe care sfecla rosie le ofera organismului uman, sunt colosale. Ea este mai valoroasa decat multe suplimente alimentare, insa costa mult mai putin.

Beneficiile sucului de legume

  1. Furnizeaza vitaminele si mineralele necesare organismului.
  2. Incetineste procesul de imbatranire.
  3. Contribuie la aparitia rumenirii sanatoase a obrajilor.
  4. Imbunatateste vederea si intareste muschii oculomotori.
  5. Imbunatateste activitatea cerebrala si memoria.
  6. Normalizeaza activitatea organelor interne.
  7. Combate bolile.
  8. Reduce inflamatia.
  9. Contribuie la reducerea kilogramelor in plus.
  10. Curata sangele si intreg organismul.
  11. Elimina mirosul neplacut din cavitatea bucala.
  12. Trateaza durerile de gat.
  13. Amelioreaza spasmele musculare.
  14. Intinereste pielea si lupta cu defectele tegumentare.
  15. Amelioreaza durerile menstruale.

Citeste si Sucul de sfecla rosie - Cum trebuie preparat ca sa aiba efect vindecator cat mai rapid

Aceasta bautura minunata este absolut naturala si nu contine niciun fel de ingrediente nocive. De aceea, ea nu provoaca reactii adverse. Sucurile de legume si fructe au proprietati tamaduitoare! Dupa cum vedeti, consumul sucului din sfecla rosie, morcovi si mere contribuie la mentinerea starii de sanatate. Cel mai mare avantaj al acestei bauturi este combaterea afectiunilor oncologice. De fapt, europenii utilizeaza sfecla rosie pentru tratarea tumorilor inca din cele mai vechi timpuri. Cercetarile au aratat ca aceasta leguma contine un flavonoid, care franeaza cresterea tumorilor maligne.

Sucul acestei radacinoase rosii este bogat in fier. Ea participa la regenerarea celulelor sangvine si oxigenarea celulelor. Respiratia celulara ucide celulele tumorale maligne. Astfel, nu mai asteptati! Includeti aceasta bautura delicioasa si nutritiva in meniul dumneavoastra cotidian. Care sucuri de fructe si legume va plac cel mai mult? Raspundeti-ne prin comentarii si distribuiti acest articol prietenilor vostri!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


bautura magica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1946 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020739 (s)