News Flash:

Ce sa faci cu resturile de cozonac - Tort de cozonac, cu frisca si fructe

18 Aprilie 2017
3665 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cozonac
1 plic budinca de ciocolata
1 plic budinca de vanilie
800 ml lapte
200 ml frisca
2 rodii
zahar pudra

Mod de preparare:

Prepara cele doua creme din 400 ml de lapte si 100 ml frisca proaspata, tinand cont de instructiunile de pe ambalaj. Taie cozonacul felii, tapeteaza tava cu hartie de copt, asaza in ea un strat de felii de cozonac, un strat de crema de ciocolata, din nou un strat de cozonac, apoi unul de crema de vanilie si inca un strat de felii de cozonac.

Citeste si

Acopera tava si las-o la frigider timp de minim 3 ore. Pudreaza apoi tortul cu zahar pudra si adaga deasupra semintele de rodie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tort cozonac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015623 (s)