News Flash:

Ce sa faci cu restul de cozonac - Tort din felii de cozonac

28 Decembrie 2016
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
Mai ai cozonac de la Craciun? Daca nu-ti mai face cu ochiul, nu-l arunca! Chiar daca nu mai este la fel de pufos, cozonacul poate fi transformat cu usurinta intr-un tort delicios!

Ingrediente:

1 cozonac
150 gr zahar pudra
visine din dulceata
200 gr unt
100 gr cacao
zeama si coaja de la o lamaie
o ceasca de lapte indulcit

Mod de preparare:

Taie cozonacul pe lungime sau felii, dupa preferinta, si insiropeaza-l cu laptele putin indulcit. Separat, bate untul spuma cu zaharul pudra, apoi adauga cacao. Adauga treptat si zeama de lamaie, si coaja acesteia. Umple cozonacul jumatate din aceasta crema, iar cealalta jumatate foloseste-o pentru a-l decora. Deasupra orneaza-l cu visinile din dulceata.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort cozonac reteta cozonac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015875 (s)