News Flash:

Ce sa faci cu restul de cozonac - Tort din felii de cozonac

28 Decembrie 2016
1459 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mai ai cozonac de la Craciun? Daca nu-ti mai face cu ochiul, nu-l arunca! Chiar daca nu mai este la fel de pufos, cozonacul poate fi transformat cu usurinta intr-un tort delicios!

Ingrediente:

1 cozonac
150 gr zahar pudra
visine din dulceata
200 gr unt
100 gr cacao
zeama si coaja de la o lamaie
o ceasca de lapte indulcit

Mod de preparare:

Taie cozonacul pe lungime sau felii, dupa preferinta, si insiropeaza-l cu laptele putin indulcit. Separat, bate untul spuma cu zaharul pudra, apoi adauga cacao. Adauga treptat si zeama de lamaie, si coaja acesteia. Umple cozonacul jumatate din aceasta crema, iar cealalta jumatate foloseste-o pentru a-l decora. Deasupra orneaza-l cu visinile din dulceata.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tort cozonac reteta cozonac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018956 (s)