News Flash:

Ce sa faci cu ouale ramase de la Paste

18 Aprilie 2017
2058 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5-6 oua
450 gr baby spanac
8 felii de sunca
1 legatura ceapa verde
4 ridichi
2 lingurite mustar Dijon
zeama de lamaie
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:


Spala legumele si curata-le, apoi taie-le bucatele potrivite si adauga-le intr-un bol, impreuna cu spanacul. Taie si sunca cubulete si adaug-o peste salata.

Citeste si Cum sa fierbi ouale ca sa se nu se sparga in oala

Separat, intr-un bol mic, adauga mustarul, 3 linguri de ulei de masline si 2 de zeama de lamaie. Amesteca bine si adauga continutul peste salata. Amesteca salata foarte bine si asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Daca este necesar mai poti adauga zeama de lamaie. La final adauga peste salata, ouale taiate felii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

baby spanac sunca mustar dijon bol mic salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016513 (s)