News Flash:

Ce sa faci cu berea care ti-a ramas

2 Septembrie 2013
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu iti propunem inca o petrecere si nici sa te imbeti de unul singur. Daca se intampla sa ramai cu prea multe doze de bere dupa o seara cu prietenii, uite cum o poti folosi in bucatarie.

Pentru petreceri intotdeauna se face aprovizionare serioasa in ceea ce priveste bautura, asa ca se poate intampla sa ramai cu una, doua sau chiar mai multe doze si sticle de bere, de diverse tarii si tipuri. Indiferent ce fel de bere mai ai prin frigider cu siguranta vei gasi o idee buna printre cele pe care ti le aratam.

1. Foloseste berea in cocktailuri
Cu atat mai mult cu cat nu ai ramas in frigider cu cea mai buna bere, o poti folosi in amestecuri cu alte tipuri de alcool pentru a obtine niste cocktailuri perfecte.

2. Marineaza carnea de pui in bere
Foloseste un amestec de bere neagra, cidru de mere, zahar, sare, scortisoara, frunze de dafin, boabe de piper si cuisoare in care sa lasi carnea la marinat cel putin 4 ore inainte sa o frigi pe gratar.

3. Pregateste un aluat pentru preparate pane
Dioxidul de carbon si alcoolul din bere vor face ca amestecul de ou si faina sa devina crocant si mult mai gustos odata ce l-ai prajit.

4. Pregateste fripturi gustoase
Adica, in loc de vin foloseste bere pentru fripturile la cuptor, pentru tocanite sau pentru cele pregatite in slow cooker. Aromele din bere se potrivesc si langa carne de porc si vita, dar si langa midii, scoici, crabi, creveti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frigider cocktailuri perfecte bere neagra slow cooker crabi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029863 (s)