News Flash:

Ce sa faci ca drobul sa nu se mai sfarame!

22 Martie 2017
6705 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg maruntaie de miel - ficat, plamani, inima, rinichi, splina
150 g unt sarat
2 cepe mari
7-8 oua mari
5 oua fierte
3 legaturi de ceapa verde, tocate maruntel
3 legaturi usturoi verde, maruntit
100 g smantana
1 prapur de miel
2 legaturi patrunjel, maruntit
2 legaturi marar, maruntit
sare si piper dupa gust

Citeste si Reteta secreta de Pasti - Cum faci drob de miel traditional ca-n Bucovina

Mod de preparare:

Ceapa, usturoiul si patrunjelul se va toca marunt dupa ce au fost bine spalate si se vor amesteca cu compozitia de carne si maruntaie se adauga cele patru ou crude se condimneteaza dupa plac si se omogenizeaza bine toata compozitia, dupa aceea se unge o tava cu ulei si se aseaza un strat de compozitie si se orneaza cu oua fierte taiate rondele, iar se adauga un strat de carne iar la sfarsit oua.

Daca vreti sa nu se sfarame drobul la taiere trebuie sa puneti in compozitie cel putin 7-8 oua proaspete, batute cu furculita inainte.

sursa: realitatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt sarat smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018746 (s)