News Flash:

Ce s-au bucurat ai mei cand am scos tarta quiche din cuptor! Au terminat-o dintr-un foc

18 Mai 2017
1759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
120 ml lapte
100 g de smantana
1 lingurita amidon de porumb
150 g baby spanac, proaspat
200 g branza feta, sfaramata
1/3 lingurita nucsoara
sare
piper
aluat foietaj

Mod de preparare:

Intr-un vas incapator adauga ouale si bate-le bine. Incorporeaza apoi smantana, faptele si amidonul. Adauga si branza, impreuna cu nucsoara si mixeaza pana obtii o compozitie omogena. Asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
La final adauga spanacul terptat, amestecand usor cu ajutorul unei linguri.

Citeste si reteta de Mini tarte quiche - Cum sa le faci rapid

Asaza foaia de placinta intr-o tava, unsacu putin unt si adauga deasupra mixul preparat amterior.
Coace quiche-ul in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 30-40 de minute, sau pana cand este bine facut.
Quiche-ul poate fi servit atat cald, cat si rece. Il poti servi alaturi de o lingura de iaurt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tarta quiche quiche spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011916 (s)