News Flash:

Ce poti sa mananci la serviciu

6 Septembrie 2013
3080 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru ca e greu sa-ti prepari salatele la serviciu si sa le pastrezi proaspete pana la ora mesei, le poti tine in borcane.

Ce poti manca: salatele in borcan, cea mai simpla metoda prin care poti manca sanatos la birou

Reguli:

Stratul 1: Primul strat din borcan trebuie sa fie cel cu dressingul. Dupa ce l-ai preparat acasa (incearca retetele urmatoare), toarna-l in borcane.

Stratul 2: Adauga ingredientele care prind un gust bun dupa ce stau marinate in dressing (porumb, ciuperci, salata verde, rosii)

Stratul 3: Adauga celelalte legume (rosii, ardei, broccoli, avocado, ceapa)

Stratul 4: Adauga ingredientele pentru textura, in functie de preferinte (seminte, fructe uscate, branza feta sau de capra, nuci, alune).

Stratul 5: Proteine: carne, oua, quinoa.

Stratul 6: Salata verde, varza Kale, spanac sau orice altceva preferi ca baza a salatei.

Sfaturi:
- Alege-ti cu grija borcanele: trebuie sa aiba o gura larga, astfel incat sa-ti scoti cu usurinta legumele.
- Lasa putin spatiu liber in borcan, astfel incat sa poti amesteca ingredientele inainte sa le pui in farfurie.
- Incearca mereu retete noi in functie de ce-ti place si ce nu. Ai mare grija sa arate bine si pe exterior, altfel nu vei fi tentat sa mananci.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reguli gust bun rosii salata verde sfaturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023612 (s)