News Flash:

Ce inseamna cand vezi acea pata alba pe galbenusul crud! La asta nu te asteptai

28 Septembrie 2016
7603 Vizualizari | 0 Comentarii
Ori de cate ori spargi un ou si vezi o pata alba la galbenus, te scarbesti, nu-i asa? Foarte multe persoane cred ca se seamana oarecum cu un cordon ombilical. GRESIT!

Specialistii spun ca, de fapt, e vorba despre un tesut al carui rol e de a tine galbenusul "prins" de albus. El se numeste "chalaza", termenul provenind din limba greaca.

De altfel, prezenta lui inseamna ca oul e proaspat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pata galbenus pata oua chalaza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018042 (s)