News Flash:

Ce faci daca ti s-a taiat maioneza - Se poate repara mai usor decat crezi

5 Decembrie 2017
1786 Vizualizari | 0 Comentarii

Ti s-a taiat maioneza? Nu o arunca! Sunt sanse sa o repari. Cu rabdare si incercand unul dintre urmatoarele sfaturi.

  • Adauga doua linguri de apa clocotita peste maioneza taiata, apoi amesteca incet.
  • Un strop de sare aruncat in maioneza taiata poate face minuni. Amesteca cu grija.
  • Pentru a ”drege” maioneza, poti adauga cativa stopi de otet, sau de apa minerala neaparat la temperatura camerei.
  • Un alt galbenus poate salva situatia. Fie unul fiert moale si racit, fie un altul crud. In cazul galbenusului crud, procedeaza astfel: pune-l intr-un vas curat, adauga o lingura din maioneza taiata si amesteca pana la omogenizare. Treptat, adauga si restul de maioneza.
  • Mustarul este si el un salvator al maionezei taiate! Adauga o lingurita si amesteca incet.
  • Nu uita de zeama de lamaie, pe care,daca o pui de la inceput, poti scapa de grija ca ti se va taia maioneza.
  • Ca sa nu ajungi in neplacuta situatie de a ti se taia maioneza, tine cont de faptul ca galbenusurile si uleiul folosite trebuie sa fie la temperatura camerei.

Citeste si reteta de maioneza care nu ingrasa

Ingrediente pentru maioneza care nu ingrasa:

  • 1 galbenus de ou fiert tare
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar simplu
  • 4 -5 linguri branza de vaci
  • sare dupa gust

Mod de preparare maioneza care nu ingrasa:

Mixeaza la viteza maxima galbenusurile cu mustarul, apoi, dupa ce s-a omogenizat compozitia, adauga si branza de vaci, lingura cu lingura. Mixeaza la putere medie pana se omogenizeaza din nou. Sareaza dupa gust si amesteca din nou.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015034 (s)