News Flash:

Ce este Koya-Dofu

25 Martie 2012
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Koya Dofu
Koya-dofu este tofu congelat si apoi uscat. Se pare ca acum aprox. 800 ani in urma, calugarii budhisti de langa muntele Koyama, care consumau tofu foarte des, l-au uitat intr-o noapte de iarna afara. Dimineata tofu era inghetat. Dupa ce l-au lasat sa se dezghete l-au fiert.
Koya-dofu este o proteina care ar trebui consumata aproape in fiecare zi, mai ales de vegani. Este de aproape 7 ori mai bogat in proteine decat tofu. In plus mai contine calciu, magneziu etc.
Koya-Dofu mai este cunoscut si drept Koori-Dofu.

100 g de koya-dofu contine
:
proteine    49,4 g
carbohidrati    33,2 g
fibre    1,8 g
calciu    660 mg
magneziu    120 mg
fosfor    880 mg
potasiu    30 mg
fier    6,8 mg
zinc    5,2 mg
vitamina E
    2 mg
acid folic    5 mg
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

proteina calciu magneziu koori-dofu proteine carbohidrati fibre fosfor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042981 (s)