News Flash:

Ce este, de fapt, prapurul de miel. Motivul pentru care trebuie pus in drobul de Paste

9 Aprilie 2019
533 Vizualizari | 0 Comentarii

Prapurul (prapor, prapure, prapore) este membrana care inveleste organele interne ale mielului, formata in mare parte din grasime. Acesta se foloseste pentru a inveli drobul. Realitatea.net va ofera in  acest articol o reteta delicioasa de drob pentru Paste! Prapurul este cel care da gustul special al drobului de Paste. In plus, praporul este cel care impiedica drobul sa nu se sfarame.

O reteta delicioasa de drob de miel, extrem de simpla, specifica sarbatorii de Paste! Daca vreti sa nu se sfarame drobul la taiere trebuie sa puneti in compozitie cel putin 7-8 oua proaspete, batute cu furculita inainte.  

Ingrediente DROB DE MIEL:

  • 1 kg maruntaie de miel - ficat, plamani, inima, rinichi, splina
  • 150 g unt sarat
  • 2 cepe mari
  • 7-8 oua mari
  • 5 oua fierte
  • 3 legaturi de ceapa verde, tocate maruntel
  • 3 legaturi usturoi verde, maruntit
  • 100 g smantana
  • 1 prapur de miel
  • 2 legaturi patrunjel, maruntit
  • 2 legaturi marar, maruntit
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare DROB DE MIEL cu PRAPUR:

Se spala organele si se pun la fiert, dupa ce sunt gata le dam prin masina de tocat inpreuna cu carne de porc. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se va toca marunt dupa ce au fost bine spalate si se vor amesteca cu compozitia de carne si maruntaie se adauga cele patru ou crude se condimneteaza dupa plac si se omogenizeaza bine toata compozitia, dupa aceea se unge o tava cu ulei si se aseaza un strat de compozitie si se orneaza cu oua fierte taiate rondele, iar se adauga un strat de carne iar la sfarsit oua.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prapur miel drob miel reteta pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019896 (s)